Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Mugoša: Ministarstvo najavljuje izmjenu zakona koju treba da usvoji Vlada koja kuburi sa kvorumom, a onda Skupština koja ne zasijeda

Podsjetio je da 50-60 odsto cijene goriva čine akcize i PDV. Ističe da se Ministarstvo finansija i socijalnog staranja sada sjetilo da najavi izmjenu zakona koju treba, kako kaže, da usvoji Vlada koja kuburi sa kvorumom, a onda Skupština koja ne zasijeda

Od početka rada aktuelne Vlade cijene svih vrsta goriva (bezolovni i dizel) porasle su 35 centi po litru i za četiri centa su niže od istorijskog maksimuma cijena goriva u Crnoj Gori koji je bio davne 2012. godine, saopštio je poslanik Socijaldemokrata (SD), Boris Mugoša.

Podsjetio je da 50-60 odsto cijene goriva čine akcize i PDV. Ističe da se Ministarstvo finansija i socijalnog staranja sada sjetilo da najavi izmjenu zakona koju treba, kako kaže, da usvoji Vlada koja kuburi sa kvorumom, a onda Skupština koja ne zasijeda.

“Nakon 14-tog poskupljenja goriva od početka rada Vlade i povećanja cijene goriva za preko 30 odsto resorno ministarstvo se sjetilo da najavi izmjenu zakona koja treba prvo da se usvoji na Vladi koja kuburi sa kvorumom a onda da se pošalje Skupštini na usvajanje koja ne zasijeda”, naveo je Mugoša.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve