Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Montenegro Business Run 25. aprila na Šipčaniku: Najveći team building događaj u Crnoj Gori

Montenegro Business Run je, kako su objasnili iz PKCG, dio međunarodne serije poslovnih trka, te učesnicima garantuje zabavan program i druženje

U okviru vinogradarskog kompeksa na Šipčaniku, „Multisport Akademija Mayer” i “Business Support centar” organizuju 25. aprila 2019. prvi Montenegro Business Run, najveći tim bilding događaj u Crnoj Gori.

Montenegro Business Run je, kako su objasnili iz PKCG, dio međunarodne serije poslovnih trka, te učesnicima garantuje zabavan program i druženje.

”Osnovni cilj ovog sportsko-poslovnog događaja je usmjeren na društvenu aktivnost zaposlenih, te bolju interpersonalnu komunikaciju, kako unutar, tako i među kompanijama. Namjera organizatora je da kroz osnovne prednosti sporta, kao što su takmičarski i timski duh podstaknu komunikaciju i umrežavanje sa kolegama iz drugih kompanija, ali i doprinese zdravlju zaposlenih”- navedeno je u saopštenju PKCG.

Domaćin trke su „Plantaže“ a.d., a pozvani su da učestvuju svi zaposleni u javnom i privatnom sektoru. Centalni događaj predstavlja trka na 5 km, nakon čega je planiran koncert.

”Ako ste kompanija koja brine o zdravlju svojih zaposlenih, ne smijete propustiti najveći tim bilding događaj u Crnoj Gori. Montenegro Business Run nije samo trka poslije posla, već priča koja se prenosi i nakon trke i želje da se učestvuje i sljedeće godine. Trend trčanja polako je stigao i u našu zemlju. Trčati mogu svi, a ko ne može, dovoljno je da prošeta i time da doprinos svojoj ekipi. Iz tog razloga Montenegro Business Run okuplja veliki broj učesnika – stare i mlade, žene i muškarce, one takmičarski nastrojene ili one koji se po prvi put rekreiraju”- navedeno je iz PKCG.

Kako dodaju, učestvovanje na događaju kao što je Montenegro Business Run predstavlja oblik društveno odgovornog poslovanja. Svaka kompanija prijavljuje jedan tim koji se sastoji od minimum tri zaposlena, a ograničenja u broju prijava ne postoje. Pobjednik na trci je ona kompanija koja ima najmanje zbirno vrijeme od najbrža tri zaposlena. Naravno, smisao trke je prije svega dobro druženje i zabava.

”Svaki učesnik dobija bogat startni paket koji uključuje medalju, majicu, bon za večeru i startni broj sa čipom. Nakon trke ga očekuje večera, piće i žurka. Dobra zabava, muzika i piće su zaštitini znak „After run” žurki jer pobjedu treba nazdraviti uz nagrade, ples i druženje sa kolegama”-pojasnili su iz PKCG.

Rok za prijave je 15.04.2019. a sve dodatne informacije možete dobiti na sajtu www.montenegrobusinessrun.com

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve