Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Montenegro airlines: Letovi od 12. juna

Prvi let, kako su saopštili, planiran je za taj datum i to ka Ljubljani, nakon čega se očekuje uspostavljanje saobraćaja ka Frankfurtu (14. jun), Beču (15. jun), Parizu (16. jun), Cirihu (17. jun), Diseldorfu i Kopenhagenu (20. jun), te Minhenu i Hanoveru (21. juna 2020. godine)

Nacionalni avio-prevoznik Crne Gore, Montenegro Airlines, od 12. juna će u ograničenom obimu početi sa redovnim putničkim avio-saobraćajem, saopšteno je iz te kompanije.

foto PR centar

Prvi let, kako su saopštili, planiran je za taj datum i to ka Ljubljani, nakon čega se očekuje uspostavljanje saobraćaja ka Frankfurtu (14. jun), Beču (15. jun), Parizu (16. jun), Cirihu (17. jun), Diseldorfu i Kopenhagenu (20. jun), te Minhenu i Hanoveru (21. juna 2020. godine).

“Na svim letovima primjenjivaćemo sve neophodne mjere bezbjednosti u skladu sa najvišim standardima, kao i uputstvima nadležnih domaćih i međunarodnih regulatornih tijela”, poručuju iz MA.

Imajući u vidu ublažavanje restrikcija u većem broju zemalja Evrope, te otvaranje granica, Montenegro Airlines očekuje da će u narednih mjesec dana uspostaviti letove i ka svim ostalim destinacijama za ljetnju sezonu.

“Konačni red letenja zavisiće od odluka i smjernica domaćih i međunarodnih tijela nadležnih za oblast civilne avijacije, odnosno od ukidanja zabrana letenja, izmjena ograničenja u putovanjima i zdravstvenih mjera u zemljama do kojih  Montenegro Airlines leti”, navodi se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Igor
07.06.2020-11:49 11:49

Beograd!?