Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Mojkovac dobija novi trg

Kako se navodi u objavi Mojkovačkih novina, sadašnji gradski trg definitivno odlazi u zaborav i ovaj grad naredne godine dobija novi

Još jedan projekat mojkovačke lokalne samouprave po mjeri modernog evropskog grada ulazi u završnu fazu, objavile su Mojkovačke novine na Instagram nalogu.

Kako se navodi u objavi Mojkovačkih novina, sadašnji gradski trg definitivno odlazi u zaborav i ovaj grad naredne godine dobija novi.

“To je dugo bila želja svih Mojkovčana, posebno Mojkovčanki sa otmenom obućom. Neravni i nikad do kraja definisani materijal, vjerovatno namijenjen oblaganju objekata odlazi na deponiju. Zadnje dvije decenije koliko je trajao nekadašnji pokušaj urbanizovanja centra grada popločavanjem, konačno će dobiti svoju završnu fazu, a to je uklanjanje i zamjena prikladnim materijalima.

Idejno rješenje novog Gradskog trga uradio je Srđan Tadić. Uskoro će biti urađena i projektna dokumentacija, a početak radova očekuje se na ljeto naredne godine.

Novi trg će biti inspirativan i upečatljiv turistima, a žiteljima našeg grada nova ili druga “dnevna soba” sa raznolikim dešavanjima, ponudom i prikladnim izgledom”, navedeno je u objavi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve