Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Mještani Starog aerodroma i Konika: Vlada i Ministarstvo finansija nas zamajavaju

Javnost treba da bude informisana, a Vlada uvjerena, da blokade saobraćajnica mogu odmah da prestanu, a isto tako mogu da se vrate i šatori, poručuju građani

Grupa građna sa Starog aerodroma i Konika koji danima protestuju zbog prestanka radova na bulevaru Veljka Vlahovića, poručuju da odgovor od Ministarstva finansijašta će biti dalje “vjerovatno nikada neće dobiti”.

U prilogu mještani ovih naselja dostavili su i mejl koji su uputili resoru Milojka Spajića, kao i njihov “nemušti odgovor”.

“Na naše uporne tvrdnje da se u Budžetu za 2021. godinu nije planiralo dovoljno novca za bulevare na Starom Aeordromu, Vlada Crne Gore i Ministarstvo finansija i socijalnog staranja nas zamajavaju pričom da su oni platili sve do sada, a odgovor šta će biti dalje vjerovatno nikada nećemo dobiti. Do tada će trajati protesti. Javnosti dostavljamo nemušti odgovor Vlade kao i naše novo pitanje. Javnost treba da bude informisana, a Vlada uvjerena, da blokade saobraćajnica mogu odmah da prestanu, a isto tako mogu da se vrate i šatori”, poručuju građani.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve