Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Mitrović: Spajić treba da pođe sa mjesta ministra, ne zna da Socijalni karton već postoji

Mitrović se osvrnuo na dio razgovora Spajića sa građanima na večerašnjem protestu u Podgorici gdje ministar kaže da im je ''cilj za ovu godinu imovinski karton'', dodajući da ''kada se napravi socijalni karton onda će znati kome treba da se daje socijala a kome ne''

Poslanik Demokratske partije socijalista (DPS), Ivan Mitrović poručio je ministru finansija i socijalnog staranja Milojku Spajiću da treba da “pođe sa mjesta ministra”, jer poslije godinu dana urpavljanja tim resorom “ne zna da Socijalni karton postoji od 2014. godine”.

Mitrović se osvrnuo na dio razgovora Spajića sa građanima na večerašnjem protestu u Podgorici gdje ministar kaže da im je “cilj za ovu godinu imovinski karton”, dodajući da “kada se napravi socijalni karton onda će znati kome treba da se daje socijala a kome ne”.

“Između ostalog, treba Milojko Spajić da pođe sa mjesta ministra jer posle godinu dana upravljanja ministarstvom finansija i socijalnog staranja ti ne znaš, da Socijalni karton (ISSS) postoji od 2014. godine, kao ni koliko ima korisnika socijalne pomoći (28.000) u Crnoj Gori, a ne da znaš nešto da uradiš kako bi popravio njihov socioekonomski položaj”, naveo je Mitrović na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve