Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Milatović: Iznenađen sam društveno neodgovornim ponašanjem Pejovića

Vlasnik kompanije Uniprom Veselin Pejović, najavio je danas da se KAP zatvara

Ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović kazao je da je društveno neodgovorno ponašanje vlasnika Kombinata aluminijuma Podgorica (KAP) Veselina Pejovića dovelo u rizik budućnost te kompanije.

Vlasnik kompanije Uniprom Nikšić Veselin Pejović, najavio je danas da se KAP zatvara.

“Ja sam iznenađen ovako društveno neodgovornim ponašanjem gospodina Pejovića”, kazao je Milatović, gostujući u dnevniku TV Vijesti.

Kazao je da ga je zatekla današnja konferencija za medije Pejovića. Očekivao je, kaže, da se pregovori EPCG i KAP-a nastave.

“Gospodin Pejović je pregovorima pristupio u lošoj namjeri, neimajući dobru namjeru da KAP i dalje radi. Ono što je stav Vlade jeste da KAP koji je privatna kompanija i EPCG koja je državna kompanija treba da u svom odnosu i u pregovorima dođu do rješenja”, poručio je Milatović.

Sjutra će, kaže, na Vladi predstavnici EPCG informisati Vladu o toku pregovora sa KAP-om.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
pero
08.12.2021-19:54 19:54

Sta prica ovaj folirant koji nebi ni trafiku mogao da vodi a ne drzavu.On i Spajic se uce i vode drzavu u propast a vec u sledecoj godini
nemaju cime popuniti budzet i vec planiraju da ko ima vozilo na dizel da placa porez u visini registraciije vozila!!???

gagi
09.12.2021-07:42 07:42
Reply to  pero

Sto se tice dva prevaranta i lazova Spajica i Milatovica preskocise Medojevica u lazima,tako da je Medo za njih “onaj mali euro cent”.No pitanje je dokle ce obmanjivati Crnogorsku javnost,nijesu bolji od one pjancine koji ih je postavio kao “experte”jadni Bocaljub.

gagi
09.12.2021-07:34 07:34

Milatovic mladi “mulac”prica o drustveno neodgovornom ponasanju,ajde se vuci dzukelo apostolska,smradu i prevaranu,sve si svoje i bliznje zaposlio na teret poreskih obveznika a na izmisljena radna mjesta i ti pricas o postenju nesoju od nesoja,mislis li da ces biti “zasticen ka bijeli medjed”kad ubrzo budes ono sto si bio prije NIKO i NISTA,no da ne “prodjes”ka Medojevic za izreceno kod nekih stranih investitora,a znas li ko su tvoji balege i spijuni.