Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Milan Lakićević savjetnik u Upravi prihoda i carina

''Prepoznajući profesionalne kompetencije i cijeneći značaj doprinosa koji svojim znanjem i iskustvom može pružiti kroz savjetodavni rad, timu Uprave prihoda i carina pridružio se i Milan Lakićević'', navodi se u saopštenju UPC

Timu Uprave prihoda i carina pridružio se i dr Milan Lakićević, saopšteno je iz UPC.

“Prepoznajući profesionalne kompetencije i cijeneći značaj doprinosa koji svojim znanjem i iskustvom može pružiti kroz savjetodavni rad, timu Uprave prihoda i carina pridružio se i Milan Lakićević”, navodi se u saopštenju UPC.

U periodu od 2013. do 2015. godine, Lakićević nalazio se na funkciji direktora Poreske uprave Crne Gore.

Inače, on je redovni profesor na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore.

“Nastavu je izvodio, odnosno izvodi osim na pomenutom, i na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo, Studijama menadžmenta u Podgorici i Bijelom Polju, između ostalog, na predmetima Finansijski menadžment, Preduzetničke finansije, Korporativna analiza i kontrola, Korporativne finansije, Biznis analiza, Analiza poslovanja… Takođe, gostujući je profesor na postdiplomskim studijama Ekonomskog fakulteta u Banja Luci na predmetu Korporativne finansije”, kažu u UPC.

U periodu od 2007. do 2012. godine Lakićević je obavljao dužnost prodekana za naučno-istraživački rad i odnose sa javnošću na Ekonomskom fakultetu u Podgorici, a bio je i rukovodilac smjera Računovodstvo i revizija na akademskim postdiplomskim studijama i smjera Menadžment investicijama na primijenjenim postdiplomskim studijama.

On je predsjednik Revizorskog odbora AD Elektroprivreda Crne Gore Nikšić i predsjednik Odbora direktora AD Otrant Komerc“Podgorica.

“Takođe, bio je član Upravnog odbora Instituta certifikovanih računovođa Crne Gore i Odbora za reviziju NLB Montenegrobanka AD Podgorica, a obavljao je i dužnosti člana Odbora direktora i predsjednika Odbora direktora u više privrednih društava u Crnoj Gori (AD Bor Plav, AD FLZK Nikšić, AD Željeznice Crne Gore Podgorica, AD Barska plovidba Bar itd.)”, zaključuje su u saopštenju UPC.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve