Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Medojević: Prihodi budžeta od doprinosa za penzijsko osiguranje manji za 25 odsto

Država nije igračka za djecu. Država je ozbiljna stvar, poručuje Medojević

Razarajući efekti plana “Evropa sad – Grčka sjutra” osmišljenog za političku kampanju Krivog i Mickeja i njihovu stranku, na finansijsku strukturu i likvidnost privrede već su vidljivi golim okom. Prema podacima iz Ministarstva finansija o izvršenju budžeta za januar 2022. prihodi budžeta na ime doprinosa za penzijsko i invalidsko osiguranje su bili 7,6 miliona eura. U istom mjesecu januaru 2021. godine prihodi budžeta po ovom osnovu bili su 10 miliona eura, kazao je predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

“Prihodi budžeta u januaru 2022. godine, nakon mjesec dana primjene političkog programa Krivog i Mickeja, pali su za 25 odsto u odnosu na mjesec januar 2021. kada smo još imali drastične efekete zatvaranja zbog korone. U prvom mjesecu sprovođenja ovog eksperimenta, 36 odsto manje zaposlenih je primilo platu nego u decembru, a budžet je prihodovao za 25 odsto manje na ime uplaćenih doprinosa za penzijsko i invalidsko osiguranje, a ti doprinosi su povezani sa isplatom zarada. Neznanje, nepoznavanje sistema, neiskustvo u vođenju države, neutemeljene političke ambicije, amaterizam i diletantizam će skupo da košta i naše građane i privredu i državu.  Država nije igračka za djecu. Država je ozbiljna stvar”, poručuje Medojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BZekovic
07.03.2022-15:30 15:30

Sram te bilo Mece Legijino. Ti si sa svojim pajttasima, Mandicem i Knezevicem, uspostavio i izdajnicu vladu Krivokapica, sa ciljem da on razori Crn u Goru, pa kad je ovaj to 90% ucinio ucinio onda ste vas tri zakleta , jpodmukla neprijatelja Crne Gore, celi da se vi ubacite u Vladu, kao heroji koji su ostvarili srpske ciljeve. Ali ne bas bistri i obrazovani Krivokapic, pokazao se malo lukavijim od Vas i nije Vi htjeo ustupit ono sto je on besprizorno uradio, izdajuci Crnu Goru i Crnogorske gradjane i to uz vas trojice nitkova pomoc. Sad ste vi kao zlocinacki… Pročitaj više »