Utorak, 16 Aprila, 2024
Rubrika:

Marković: Valorizacija Aerodroma nema alternativu, to je pitanje razvoja, a ne političkih razlika

Razvoj i valorizacija Aerodroma Crne Gore, uključujući i tivatski, nema alternativu. To je pitanje razvoja, a ne političkih razlika, kazao je premijer Duško Marković

Razvoj i valorizacija Aerodroma Crne Gore, uključujući i tivatski, nema alternativu. To je pitanje razvoja, a ne političkih razlika, kazao je premijer Duško Marković, koji se nalazi u službenoj posjeti Tivtu.

Duško Marković

“Menadžment Aerodroma Crne Gore, predvođen Odborom direktora, u ove tri godine je postigao više nego ikada ranije. Zbog svega toga, od koncesije očekujem mnogo, a u Tivtu novu aerodromsku infrastrukturu sa vodnim terminalom. Dakle, novi kvalitet i vrijednost za građane i državu”, istakao je Marković.

On je dodao i da Tivat može biti primjer drugim opštinama.

“Nakon uspješnih ulaganja u kulturu, obrazovanje i sport sada nam je prioritet saobraćaj. Čestitam i na opredjeljenju da se više uradi i na društvenoj i sportskoj infrastrukturi. Tivat može biti primjer drugim opštinama”, poručio je Marković.

Premijer ističe da je opredjeljenje Vlade da u Boki kotorskoj imaju jedan moderan zdravstveni objekat namijenjen građanima i turistima.

“To je potreba građana i to iziskuje činjenica da je Crna Gora pozicionirana kao elitna turistička destinacija”, kazao je Marković.

Premijer i predsjednik Opština Tivat Siniša Kusovac obilježili početak radova na gradnji kružnog toka na magistrali kroz Tivat.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve