Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Marković u Župi: Dajem riječ da će Vlada obezbijediti sredstva za cio put

Ovdje sam došao da vam dam riječ i da kažem da ću iza te riječi stojati sa svim svojim prijateljima i saradnicima i u Opštini i u Vladi: Nema djelimične rekonstrukcije puta

Predsjednik Vlade Duško Marković, zajedno sa ministrom sporta Nikolom Janovićem, u Župi je položio kamen temeljac za gradnju multifunkcionalnog igrališta uz Osnovnu školu „Dušan Bojović“.

Foto: GOV.ME

Tom prilikom, mještanima je rekao da im daje riječ da će Vlada finansirati gradnju cijele dionice puta od Župe do Nikšića.

„Ovdje sam došao da vam dam riječ i da kažem da ću iza te riječi stojati sa svim svojim prijateljima i saradnicima i u Opštini i u Vladi: Nema djelimične rekonstrukcije puta. Cio put od 21 km mora biti urađen zbog potreba i po standardima vas koji živite ovdje. To je velika investicija, započeli smo je i završićemo je. Radićemo je po fazama, ali će pretežni dio finansijskog tereta snositi Vlada“ – rekao je predsjednik Marković obraćajući se građanima ispred Osnovne škole.

Premijer je istakao primjere da je više kompanija pokrenulo poslove u Župi i da to daje perspektivu ovom kraju.

„Dakle, sasvim je izvjesno da će se u Župi živjeti bolje, da će ovdje ljudi imati razloga ne samo da ostaju nego i da dolaze. Ovdje će mladi ostajati i zbog toga što danas pokrećemo gradnju terena za višenamjensku sportsku upotrebu zahvaljujući Ministarstvu sporta i ministru Janoviću koji nije pokrenuo samo ovu investiciju ovdje nego još četiri slične investicije u Nikšiću“ – rekao je Marković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve