Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Marković posjetio kompleks Holiday Villages Montenegro: Imaćemo odličnu sezonu (VIDEO)

Marković je čestitao rukovodstvu ovog kompleksa na novim objektima i 80 odsto popunjenih kapaciteta u predsezoni

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković posjetio je danas u Ulcinju Karizmin hotelsko-turistički kompleks „Holiday Villages Montenegro“ koji je otvoren prije nešto više od godinu.

Marković je čestitao rukovodstvu ovog kompleksa na novim objektima i 80 odsto popunjenih kapaciteta u predsezoni.

“To ukazuje da će i ova turistička sezona, kao i prethodne dvije, biti veoma uspješna”, kazao je Marković.

Menadžment novog hotelsko-turističkog kompleksa izgrađenog na osnovama nekadašnjih hotela Belvi i Olimpik informosao je premijera o aktivnostima koje preduzima i izrazio zadovoljstvo poslovanjem u našoj zemlji.

Marković je obišao novi dio kompleksa, otvoren prije nepun mjesec, koji uključuje 96 prostranih luksuznih apartmana, dva nova bazena, jedan za odrasle i jedan za djecu i ostale sadržaje. Premijer Marković je čestitao rukovodstvu hotelsko-turističkog kompleksa „Holiday Villages Montenegro“ na novim objektima i na činjenici da već u predsezoni imaju 80 odsto popunjenih kapaciteta ocijenivši da i taj podatak, kao i svi parametri, ukazuje da će i ova turistička sezona biti veoma uspješna, kao što su bile i prethodne dvije.

“Holiday Villages Montenegro” je prije nepune dvije godine zakupio dio imovine HTP „Ulcinjska rivijera“ uz ugovor koji uključuje investiciju od preko 30 miliona eura u adaptacije hotelâ i modernizaciju i kreiranje novih turističkih sadržaja.

Ova kompanija nastavlja da investira u dalji razvoj hotelsko-turističkog kompleksa. Vlada Crne Gore je na sjednici održanoj 28. marta 2019. godine dala saglasnost na zahtjev kompanije da joj se omogući uspostavljanje hipoteke prvog reda nad objektima u izgradnji kako bi izgradili novog objekat – depadans hotela kategorije četiri zvjezdice, kao i objekta tehničku podršku.

 

IzvorCdm

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve