Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Marković Milatoviću: Samo nastavite naše započete projekte i na pravom ste putu

Sezona koju Milatović najavljuje, oslanja se na nove ski staze i novu žičaru K7 koja povezuje dva kolašinska skijališta u koje je predhodna Vlada već uložila desetine miliona eura koji se sad vraćaju državi

Poslanik Demokratske partije socijalista Duško Marković kazao je da pozdravlja ispravni put na koji se vratio ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović, a to je nastavak projekta skijališta na sjeveru, koje je uveliko već realizovala Vlada koju je Marković predvodio.

“Nije bilo tako davno kad je Milatović tvrdio da ne treba graditi skijališta ispod 2.000 m.n.m”, naveo je Marković na Tviteru.

Sezona koju Milatović najavljuje, oslanja se na nove ski staze i novu žičaru K7 koja povezuje dva kolašinska skijališta u koje je predhodna Vlada već uložila desetine miliona eura koji se sad vraćaju državi.

“A te žičare ne bi bilo, da nije plaćena usred pandemije, po sistemu bankarska garancija-avans, koji napadate kroz kojekakve računovodstvene slagalice. Nijesmo uvozili nove i visočije planine, već smo razvijali svoje! Nijesmo se kitili tuđim zaslugama, već smo ostavili prave puteve i prave projekte. Samo nastavite naše započete projekte – i na pravom ste putu”, poručuje Marković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve