Kada je u pitanju energetika Vladi samo treba da kažete “svaka vam čast”, kazao je premijer Duško Marković danas u Skupštini obraćajući se poslaniku DF-a Branku Raduloviću.

Marković – Brajović (foto: Antena M)

“Danas CG nije energetski zavisna i dobija struju iz obnovljivih izvora energije”, kazao je Marković.

Nije uspješna politika da svake godine ubirate 7-8 do 10 miliona prihoda od monopolske industrije, kazao je premijer govoreći o Aerodromima Crne Gore.

“Mi ne prodajemo aerodrome nego ih dajemo na koncesiju sa jasnim planom. Nemojte da nas kritikujete samo zato što politički isto ne mislimo”, kazao je Marković.

“Sačekajte samo minut predsjedniče Vlade”, kazao je predsjednik Skupštine Ivan Brajović koji je želio da se uključi u polemiku o aerodromima.

“Ne mogu stvarno, čekaju me”, odgovorio je Marković, koji je ipak ostao u sali.

“I ja podržavam razmišljanje Radulovića kada su u pitanju aerodromi i on podržava izvorno mišljenje Socijaldemokrata. Mi mislimo da treba na najbolji način da iskoristimo svoje resurse. Monopoli su predsjedniče Vlade štetni ako se zloupotrebljavaju”, kazao je Brajović, dodajući da su različita mišljenja “bogatstvo vladajuće koalicije”.

“I ja se nadam da ćete u daljoj realizaciji posla vidjeti da raspolažemo boljim argumentima i kada je u pitanju uspješnost projekta i odustati od toga”, kazao je Brajović Markoviću pred kraj sjednice.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve