Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Marković: Ekspertska pamet olako likvidirala Montenegro Airlines

Duško Marković oglasio se povodom najave nove vlasti o gašenju nacinalnog avio-prevoznika

Zamjednik predsjednika DPS-a Duško Marković oglasio se povodom najave nove vlasti o gašenju nacinalnog avio-prevoznika Montenegro Airlinesa. On je ocijenio da je nova Vlada olako i neozbiljno likvidirala državno preduzeće.

“Kada su gotovo sve zemlje EU zbog značaja za ekonomije i dostupnost, u uslovima pandemije i nezapamćene ekonomske krize, spasile svoje avio prevoznike koji su čak i u privatnom vlasništvu, naša ekspertska pamet je olako i neozbiljno likvidirala državnu kompaniju, crnogorski brend”, napisao je Marković na Twitteru.

Marković je istakao i da je MA u jednoj sezoni prevozio više turista nego što Crna Gora ima stanovnika.
“Nažalost, ovo je odnos Vlade i prema stotinama porodica zaposlenih, a posebno prema pilotima i tehničkom osoblju kao najvećem resursu ove industrije, koji ćemo izgubiti trajno, iako smo u njih uložili desetine miliona eura”, zaključio je Marković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Rovca
25.12.2020-14:34 14:34

MNA je rupa bez dna. Za pare kojeste prosuli u ovog vječnog gubitasa mogluste napravit asfalt i dovesti struju i vodu u sva nasa sela i katune. Slovenija je Adriju ukinula a nije gluplja od nas Markovicu. Podrska vladi.