Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

MA: Prvi ovosezonski let ka Dizeldorfu 8. aprila

Nacionalniavio-prevoznik Montenegro Airlines predstavlja se na najposjećenijoj berzi svjetske turističke industrije “ITB 2017” u Berlinu. Posjetioci sajma, koji će trajati do 12. marta, imaju priliku da dobiju više informacija o ljetnjem redu letjenja Montenegro Airlinesa i saobraćanju sa njemačkog tržišta.

Montenegro Airines će tokom ljetnjeg reda letjenja saobraćati ka Frankfurtu tri puta sedmično: srijedom, petkom i nedjeljom, a u od juna do septembra će uvesti letove i ponedjeljkom i četvrtkom. Prvi ovosezonski let ka Dizeldorfu će biti 8. aprila, a ka toj destinaciji će saobraćati dva puta sedmično i to: utorkom i subotom.

Montenegro Airlines je ranije prepoznao sve šanse koje njemačko tržište nudi, tako da se značaj posjete ITB-u ogleda i u daljem poboljšanju saradnje sa Njemačkom, koja predstavlja značajno tržište za Crnu Goru kada je u pitanju turizam. Sajam je prilika za organizovanje niza sastanaka sa predstavnicima njemačkih turističkih poslenika i potpisivanje aranžmana za narednu sezonu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve