Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

MA: Do i od aerodroma sa avionskom kartom i tokom zabrane kretanja

Usljed mjera NKT-a koje će se primjenjivati od srijede 25. novembra, a koje se prije svega odnose na zabranu napuštanja objekta stanovanja nakon 19 h, Montenegro Airlines napominje putnicima čije je vrijeme polijetanja ili slijetanja nakon 19 sati, da im je dozvoljeno kretanje do aerodroma polijetanja, odnosno povratak do mjesta stanovanja, saopšteno je iz te kompanije

Usljed mjera NKT-a koje će se primjenjivati od srijede 25. novembra, a koje se prije svega odnose na zabranu napuštanja objekta stanovanja nakon 19 h, Montenegro Airlines napominje putnicima čije je vrijeme polijetanja ili slijetanja nakon 19 sati, da im je dozvoljeno kretanje do aerodroma polijetanja, odnosno povratak do mjesta stanovanja, saopšteno je iz te kompanije.

Ilustracija

“Uslov je da nadležnim službama prilože na uvid svoju avio ili bording kartu. Takođe, putnici su u obavezi da se direktno upute na svoje odredište i poštuju važeće mjere.

Podsjećamo da je radno vrijeme poslovnica MA u Podgorici i Budvi radnim danima od 8 do 16 h. Radno vrijeme Call centra (19804) je od ponedjeljka do petka od 8 do 20 h, a subotom od 8 do 14 h. Šalteri na aerodromima u Podgorici i Tivtu su otvoreni dva sata prije letova.

MA primjenjuje sve preporuke i procedure nadležnih tijela. Nedavno smo dobili međunarodnu oznaku za sigurna putovanja “Safe travels” od Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, a iza koje stoji Svjetski savjet za turizam i putovanja (WZZC). Takođe, Evropska agencija za sigurnost vazdušnog saobraćaja (EASA) je uvrstila Montenegro Airlines na spisak evropskih kompanija koje su pristupile programu Aviation industry charter for COVID-19.

Navedeno potvrđuje da se MA pridržava zdravstveno-bezbjednosnih mjera na najvišem nivou”, piše u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve