Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Luxair nastavlja još brojnije letove za 2022. ka Crnoj Gori

To su kazali juče na sastanku predsjedniceKulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu Fetije Kalač i luksemburškog bankara crnogorskog porijekla Elvedin Škrijelj sa predstavnicima luksemburške nacionalne avio kompanije Luxair.

Avio kompanija Luxair iz Luksemburga saopštila je da je povećana potražnja karata za Crnu Goru zaperiod božićnih i novogodišnjih praznika. Avioni će letjeti prema Podgorici od 16. decembra 2021. do 6. januara 2022. godine.

To su kazali juče na sastanku predsjedniceKulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu Fetije Kalač i luksemburškog bankara crnogorskog porijekla Elvedin Škrijelj sa predstavnicima luksemburške nacionalne avio kompanije Luxair.

Potvrđena je uspješna saradnja kompanije sa Kulturnim informativnim centrom i dogovoren nastavak saradnje za 2022. godinu. Održivost linija je na zadovoljavajućem nivou i konstatovana je učestala prodaja karata i veliko interesovanje za Crnu Goru. Međutim, konstatovano je da linija Tivat privlači mnogo veću pažnju putnika. Kako su kazali iz kompanije Luxair mnogo više je profitabilna od linije Luksemburg – Podgorica. Predstavnici Luxaira su informisali KIC Luksemburg i da je veliki broj turističkih aranžmana u ponudi i da je već dobar dio rezervisan za narednu godinu. Na sastanku su još jednom ponovili da su karte u prodaji za zimski period i praznike, te da će avioni letjeti prema Podgorici od 16. decembra 2021. do 6. januara 2022.

Ipak, ostaje da se ispitaju ponude na turističkom tržištu u Crnoj Gori, s fokusom na sjever države, kako bi se predložili aranžmani kojima bi se omogućilo intenzivno uključivanje i animiranje ovog dijela zemlje, geografski bliže podgoričkom aerodromu.

Na kraju, predstavnici crnogorskih udruženja zahvalili su se na srdačnom i prijateljskom susretu i pozdravili sadržaje kompanije Luxair, koja je iskazala uvjerenje da ova saradnja ima dugo trajanje i da je isključivo zasnovana na prijateljskim i nacionalnim interesima, u svrhu promocije crnogorskog tržišta i njegovih potencijala.

Kulturno-informativni centar Crne Gore u Luksemburgu je savjetnik i partner kompanije ,,Luxair“ za turističke savjete i sugetstije vezane za Crnu Goru.

Luxair je ovim potovom još jednom iskazala povjerenje u ozbiljnost i profesionalnst djelovanja Crnogorskog KIC Luksemburg.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve