Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Luxair će od jula dva puta nedjeljno letjeti ka Crnoj Gori

''Avioni nacionalne luksemburške kompanije ,,Luxair Letjeće dva puta sedmično, ka dvije destinacije u Crnoj Gori i to: Podgorica – Luksemburg – Podgorica, u periodu od 2.jula do 24.septembra (srijedom i subotom) i Tivat – Luksemburg -Tivat, u periodu od 7.maja do 1.oktobra (utorkom i subotom)''

Aviokompanija “Luxair” od jula letjeće dva puta nedjeljno na destinaciji Podgorica – Luksemburg- Podgorica.

“Kulturno-informativni centar Crne Gore u Luksemburgu vas obavještava da će avioni ,,Luxair” kompanije letjeti i iz Podgorice”, saopštila je predsjednica Kulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu Fetija Kalač.

Kako je navela letovi će se odvijati dva puta nedjeljno.

“Avioni nacionalne luksemburške kompanije ,,Luxair Letjeće dva puta sedmično, ka dvije destinacije u Crnoj Gori i to: Podgorica – Luksemburg – Podgorica, u periodu od 2.jula do 24.septembra (srijedom i subotom) i Tivat – Luksemburg -Tivat, u periodu od 7.maja do 1.oktobra (utorkom i subotom)”, pojasnila je ona.

Ukrajinski turisti su ovih godina činili 20 odsto turista u Crnoj Gori, napominje Kalač, međutim zbog ratnih dešavanja “smatramo da se Crna Gora mora okrenuti drugim tržištima”.

“S toga letove luksemburške kompanije prema Crnoj Gori smatramo veoma korisnim kako bi turisti iz Zapadne Evrope mogli da ljetuju u našoj zemlji. Imajući u vidu veliko interesovanje za ponuđene letove, predlažemo da na vrijeme rezervišete avionske karte, putem linka“, dodala je ona.

U slučaju potrebe, dodaje,  Kulturno-informativni centar Crne Gore u Luksemburgu stoji na raspolaganju za sve potrebne informacije i želi vam prijatne i sigurne letove avio kompanijom Luxair.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve