Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Luštica Bay na sajmu u Dubaiju

Kompanija Luštica Development predstaviće se na međunarodnom sajmu nautike Dubai International Boat Show (DIBS) koji počinje sjutra.

– Najveći investicioni projekat u turizmu i izgradnji rezidencijalnih sadržaja u Crnoj Gori, Luštica Bay, učesnicima sajma predstaviće glavnu marinu u kompleksu koja će biti otvorena u 2018. godini, navodi se u saopštenju.

Damir Moškov iz marketinga Luštica Development je kazao da očekuju da će ponuda Luštica Bay-a, zbog lokacije u netaknutoj prirodi, cjenovne konkurentnosti i moderne infrastrukture, biti veoma interesantna posjetiocima jednog od najvećih i najuticajnijih svjetskih sajmova elitnog jahtinga.

DIBS, koji traje do subote, okuplja najveće i najuticajnije brendove iz jahting industrije, ali i oblasti vodenih sportova, luksuzne opreme i usluga i svih aktivnosti povezanih sa morem.

Učešće uzimaju i luksuzni brendovi iz drugih oblasti, a ove godine će se predstaviti više od 840 izlagača iz 55 zemalja.

– Ovogodišnjim sajmom biće obilježena njegova 25-godišnjica i očekuje se da sajam bude do sada najluksuznija revija superjahti, prateće opreme, događaja i jahting ponude koju će obići više od 26 hiljada posjetilaca iz više od 120 zemalja koliko je bilo prošle godine, dodaje se u saopštenju.

Kompanija Luštica Development, na oko sedam miliona kvadratnih metara na tivatskom dijelu poluostrva Luštica, razvija projekat Luštica Bay kao integrisane turističke destinacije sa dvije marine, sedam hotela, profesionalnim šampionskim golf terenom, više od hiljadu stanova, preko 500 gradskih kuća i vila.

Iz Luštica Development su saopštili da je superstruktura glavne marine u Luštica Bay-u završena, a da se u ovoj godini planira infrastrukturno opremanje potrebnim instalacijama, pontonima i pejzažno uređenje marine i kontaktne zone sa naseljem.

– Po završetku, planira se da marina u Luštici Bay-u bude i luka za međunarodni saobraćaj i da ima stanice za snabdijevanje gorivom u zoni sekundarne marine. Taj objekat nautičkog turizma sa 176 mjesta za brodove od šest do 35 metara dužine je dizajniran da, u stilu tradicionalnih crnogorskih naselja uz obalu, bude centralna tačka u naselju u marini, navodi se u saopštenju.

Glavna marina u Luštica Bay-u nudiće opcije za kratkoročni i dugoročni zakup vezova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve