Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Ljetnja pripejd kampanja u Telenoru

U susret ljetu, kompanija Telenor od danas nudi dva nova paketa za pripejd korisnike, koje očekuju brojne pogodnosti.

Novi 4G turistički paket donosi mogućnost besplatne aktivacije jednog gigabajta interneta, koji se može koristiti tokom tri dana. Osim toga, moguće je aktivirati i besplatan internet za Facebook messenger, Viber i WhatsApp, a za svaku od aplikacija dodjeljuje se po dva gigabajta, koji se mogu iskoristiti tokom 15 dana.

Obje pogodnosti mogu se aktivirati slanjem besplatne SMS poruke sa tekstom ACT na broj 1466. Aktiviranje 4G turističkog paketa košta pet eura, uz euro incijalnog kredita.

Telenor je kreirao još jedan paket, koji će biti atraktivan korisnicima koji tokom ljeta posjete Crnu Goru. Telenor regionalni paket omogućava besplatno aktiviranje dodatka koji korisnicima donosi 1000 besplatnih minuta u mreži, 1000 SMS poruka prema svim mrežama i 100 megabajta interneta. Dodatak se može koristiti tokom sedam dana, a cijena novog paketa je tri eura, uz euro kredita.

Novi pripejd paketi osmišljeni su tako da korisnicima omoguće još više besplatne komunikacije u Telenor mreži i korišćenje atraktivnih aplikacija za komuniciranje putem interneta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve