Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Let na relaciji Luksemburg – Podgorica odložen za 8. februar

“Svim putnicima, koji su kupili kartu, kompanija Luxair će refundirati istu ili, stiču pravo na vaučer od dodatnih 10 odsto na kupovinu bilo koje avionske karte”, navodi se u saopštenju

Zbog pogoršane epidemiološke situacije, prvi let kompanije Luxair na relaciji Luksemburg – Podgorica odlaže za 8. februar 2021., saopšteno je iz Kulturno-informativnog centra Crne Gore u Luksemburgu.

foto Twitter

“Svim putnicima, koji su kupili kartu, kompanija Luxair će refundirati istu ili, stiču pravo na vaučer od dodatnih 10 odsto na kupovinu bilo koje avionske karte”, navodi se u saopštenju.

Kako su kazali, kompanija Luxair je najavila da će posebnu pažnju usmjeriti na gradove Crne Gore Podgoricu i Tivat, te da su ove destinacije na njihovoj listi prioriteta

“Kulturno-informativni centar Crne Gore u Luksemburgu, i pored velike želje da organizuje prvi let na relaciji Luksemburg-Crna Gora u ovoj godini, želi vam dobro zdravlje i raspoloženje, ali i kreativne i uspješne planove za iduću godinu”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve