Subota, 23 Septembra, 2023
Rubrika:

Lansiran novi paket Telenorovih Viber stikera

Kompanija Telenor pripremila je novi, treći po redu paket Viber stikera. Nakon ljetnjih i zimskih avantura popularnog dvojca, novi stikeri ,,Zaljubljeni Čađo i Danilo“  od danas su dostupni za besplatno preuzimanje na Viber stiker marketu.

Za nastavak ovog vida digitalne komunikacije Telenorov kreativni tim opredijelio se zbog izuzetne popularnosti ranije kreiranih stikera.

Tako su, za samo nekoliko mjeseci, stikeri lansirani tokom ljeta preuzeti više od pola miliona puta i poslati u preko sedam miliona poruka. „Zimske čarolije Čađa i Danila“, preuzete su više od 120.000 puta za nešto više od mjesec.

Prateći globalne tehnološke trendove, kompanija nastoji da ponudi savremene i inovativne digitalne servise, i učini ih dostupnim putem Telenorove mreže.

Telenor je prva kompanija u Crnoj Gori koja je sa Viberom ostvarila saradnju zahvaljujući kojoj nudi pogodnosti svojim korisnicima. Tako je za sve nove prepaid korisnike, Telenor od 1. decembra obezbijedio dodatak koji im omogućava korišćenje besplatnog interneta za Viber, tokom šest mjeseci. Postojeći prepaid korisnici mogu aktivirati mjesečni Viber dodatak, koji im omogućava besplatan internet za neograničeno korišćenje Viber servisa.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve