Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Konjević Đuroviću: Nađite rješenje, državi prijeti enorman odštetni zahtjev; Đurović: Nadam se da smo na istoj strani

Konjević pozvao ministra ekonomskog razvoja i turizma Gorana Đurovića da proba da nađe rješenje sa investitorom

Nakon što je objavljeno da je Arbitražni sud u Londonu odbio zahtjev Crne Gore za otvaranje Svetog Stefana čiji je zakupac Adriatic Propertis potpredsjednik Vlade i ministar odbrane Raško Konjević pozvao je ministra ekonomskog razvoja i turizma Gorana Đurovića da proba da nađe rješenje sa investitorom.

„Kao što sam upozoravao na jednoj od sjednica Vlade Crne Gore da zlonamjernim pristupom prema investitorima država može da izgubi osim investicione reputacije i ogromna finansijska sredstva“, napisao je Konjević na Twitteru.

On ističe da usljed već dvogodišnje opstrukcije u radu hotela Sveti Stefan, neodgovornim pristupom u nastavku postupka državi prijeti enorman odštetni zahtjev.

„Pozivam ministra ekonomskog razvoja u turizma Gorana Đurovića da u cilju zaštite interesa države otvori dijalog sa investitorom i nađu zajednicko rješenje“, naveo je Konjević.

Ministar Đurović je kolegi odgovorio “s nadom da su na istoj strani”: “I prije nego što reagujete na medijske natpise red bi bio da vi kao potpredsjednik Vlade sačekate da se zvanično MERT izjasni nakon što dobije zvanično odluku suda. Nadam se da smo i ja i vi na strani”, napisao je Đurović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve