Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Kompanija iz Bangladeša zainteresovana za ulaganja u Ulcinj

Infrastrukuturna grupa iz Bangladeša Power Pac Holdings Ltd zainteresovana je za ulaganja u Ulcinj, saopštili su predstavnici te grupacije tokom posjete Opštini Ulcinj

Infrastrukuturna grupa iz Bangladeša Power Pac Holdings Ltd zainteresovana je za ulaganja u Ulcinj, saopštili su predstavnici te grupacije tokom posjete Opštini Ulcinj.

foto CDM

Kako ističu u ulcinjskoj upravi, goste su dočekali predsjednik opštine Ljoro Nrekić, sekretar za zaštitu imovine Ahmet Aljoši i glavni gradski arhitekta Aleksandar Dabović.

“U okviru posjete Ulcinju potencijalni investitori, u pratnji predstavnika opštine predvođeni predsjednikom Nrekićem, obišli su najatraktivnije dijelove grada. Oduševljeni prirodnim resusrsima grada, predstavnici infrastrukturne grupe iz Bangladeša su izrazili interesovanje za investiranje u infrastrukturu marina, aerodroma, hotele itd”, navodi se u saopštenju Opštine Ulcinj.

Nrekić je istakao da je i Opština zainteresovana i spremna za saradnju, te da investitori mogu na nju računati kao na iskrenog partnera.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve