Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Kolašin spremno dočekuje zimsku turističku sezonu

Tradicionalno veliko interesovanje vlada među gostima iz Albanije tako da su oni napravili veliki broj rezervacija ali imamo i rezervacije iz Srbije, Bosne i Hrvatske

Kolašin spremno dočekuje zimsku turističku sezonu koja u ovom gradu počinje otvaranjem ski centara Kolašin 1600 i Kolašin 1450, rekao je direktor Turističke organizacije Aleksandar Vlahović.

Aleksandar Vlahović

„Prema informacijama koje dobijamo od hotelijera i izdavaoca privatnog smještaja za period novogodišnjih i božićnih praznika pa sve do sredine januara vlada izuzetno veliko interesovanje i dobar buking smještajnih kapaciteta“, rekao je Vlahović.

Vlahović kaže da najveći broj rezervacija dolazi od domaćih gostiju, i gostiju iz zemalja regiona.

„Tradicionalno veliko interesovanje vlada među gostima iz Albanije tako da su oni napravili veliki broj rezervacija ali imamo i rezervacije iz Srbije, Bosne i Hrvatske“

Kolašin 1450

On podsjeća da je u predhodnom periodu odrađena promocija i markentiška kampanja u cilju povećanja broja posjetilaca.

„U saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom odrađenene su studijske posjete turoperatera i novinara iz Albanije, Turske , Francuske i Mađarske kojima je predstavljena ponuda grada. Takođe bili smo na sajmu u Tirani obzirom da kod njih vlada veliko interesovanje za Kolašin zimi“.

Turistička organizacija će, u saradnji sa Opštinom, a u cilju obogaćivanja ponude grada na gradskom trgu otvoriti Novogodišnji bazar 24. ovog mjeseca istakao je Vlahović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve