Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Kolašin dobija novi stambeno-ugostiteljski kompleks

Kompanija BB Invest Group otpočela je ovog ljeta radove na izgradnji jedinstvenog stambeno-ugostiteljskog kompleksa u Kolašinu, prvog te vrste na sjeveru Crne Gore, a radovi napreduju planiranim tokom

Sadržaj Wolf Condomininum kompleksa, činiće ekskluzivan restoran, wellness i spa centar, a na prodaju su i poslovni prostori za komplementarne sadržaje potrebne za ugodan odmor na planini tokom cijele godine.

Kompanija BB Invest Group otpočela je ovog ljeta radove na izgradnji jedinstvenog stambeno-ugostiteljskog kompleksa u Kolašinu, prvog te vrste na sjeveru Crne Gore, a radovi napreduju planiranim tokom. Ovim projektom, uvjereni su investitori i partneri, ali i kupci, dodatno će se potspješiti trend razvoja grada, ali i cijele sjeverne regije. Wolf Condominium kompleks pružiće novu generaciju turističkih i poslovnih iskustava, koja podržavaju luksuzan, aktivan i komforan životni stil, istovremeno vodeći računa o udobnosti i očuvanju jedinstvene prirode ovog predjela.

Wolf Condominium kompleks
Wolf Condominium kompleks

Diverzitet ponude Wolf Condomium kompleksa

U sklopu hotela, stanarima i posjetiocima na raspolaganju će biti spa i wellness centar, hotelski bar, kao i ekskluzivni restoran jedinstvenog gastronomskog koncepta. Luksuzno opremljeni wellness i spa centar omogućiće svim korisnicima da se opuste i udovolje svim svojim čulima kroz veliki izbor tretmana ljepote i masaža. Prijatan ambijent, umirujuće prostorije za tretmane lica i tijela, sauna, parno kupatilo i unutrašnji bazen činiće da ovaj kutak postane prava oaza relaksacije.

Wolf Condominium kompleks

Idealno mjesto za prijatan obrok i predah od dnevnih aktivnosti, svi posjetioci Wolf kompleksa naći će u hotelskom restoranu. Posebno gastronomsko iskustvo garantuju poštovanje tradicionalne crnogorske kuhinje sjevernog regiona, saradnja sa lokalnim poljoprivrednim proizvođačima i gazdinstvima na sjeveru koji nude najbolje namirnice, kao i znanje iskusnih šefova kuhinje koji će najbolje domaće spajati sa svjetskim trendovima ugostiteljstva.

Wolf Condominium kompleks

Za potpuni ugođaj u kompleksu, projektom je predviđeno devet poslovnih prostora, koji su na prodaju za komplementarne sadržaje, poput teretane, skijašnice, igraonice za djecu, apoteke, kafića, frizerskog salona, turističke agencije i sličnih sadržaja važnih za bezbrižan odmor.

Wolf Condominium kompleks

“Prilikom osmišljavanja projekta i njegovog koncepta, cilj nam je bio da on počiva na nekoj vrsti simbioze, koja će osigurati dugoročni efekat za sve uključene. Kupcima stanova, omogućiće da na jednom mjestu imaju sve, pa će kupovinom stana omogućiti sebi sigurnu investiciju – ali ne samo to, oni će postati dio zajednice u kojoj će naći sve što im je potrebno za lagodan odmor i život. S druge strane, svim zainteresovanima za poslovne prostore, koji čine sadržaj kompleksa, a koji se tiču komplementarnih usluga, na ovaj način dajemo pristup ciljnoj grupi, te je i njihova investicija na taj način sigurna, a uspjeh biznisa gotovo zagarantovan. Na taj način, konceptom samog projekta, ali i gostoprimstvom i kvalitetnom uslugom privlačimo ljude najrazličitijih afiniteta i životnih stilova čija će zajednička tačka biti upravo Wolf Condominium,” ističe Marko Čanović, izvršni direktor kompanije BB Invest Group.

Wolf Condominium kompleks

Wolf Condominium – više od novog mjesta u gradu

Cjelokupni sadržaj Wolf Condominiuma neosporno će uticati pozitivno na lokalnu ekonomiju i turizam.

“Evidentno je da je Kolašin jedna od najbrže rastućih turističkih i investicionih destinacija u našoj zemlji. Sve više respektabilnih brendova i investitora dolazi u Kolašin. Ovaj razvojni put dodatno je potspješen otvaranjem prvo skijališta, a nakon toga, ove godine, i dionice autoputa. Značajni porast stope turizma nas usljed svega ovoga tek očekuje, na što se kao grad moramo posebno pripremiti. Radujemo se da sa Wolf Condominium-om dobijemo novog pouzdanog partnera, sa kojim možemo da njegujemo turistički imidž Kolašina,” rekao je Aleksandar Vlahović, direktor lokalne turističke organizacije Kolašin.

Wolf Condominium kompleks

Budućim kondo hotelom, upravljaće hotelski operater Casa Hospitality Management, u sklopu kojeg posluje hotelska grupacija Casa del Mare. Očekuje se da će u kompleksu biti zapošljeno i do 100 radnika.

Rok za izgradnju Wolf Condominium kompleksa obima 13.000 kvadratnih metara je tri godine, a očekuje se da će kondo hotel svoje prve goste dočekati na proljeće 2024. godine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
04.10.2022-21:39 21:39

Moj stil..izgleda famozno–planinskom ambijentu..