Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Kabinetu Abazovića još 10.000 eura za službena putovanja

Osim sredstava za službena putovanja, predlog je da se 20.000 eura prenese na ostale naknade, 4.600 eura za doprinose na teret poslodavca, a 2.000 na tekuće održavanje opreme.Za administrativni materijal, kako se navodi, predlaže se preusmjerenje na Vladu u iznosu od hiljadu eura

Generalni sekretarijat Vlade zatražio je od Ministarstva finansija da se 10.000 eura preusmjeri za službena putovanja Kabinetu predsjednika Vlade u tehničkom mandatu. To piše u Prijedlogu za preusmjerenje sredstava sa Generalnog sekretarijata na Kabinet kontroverznog premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića, za koji se navodi da ne raspolaže dovoljnim sredstvima za ovu godinu.

Osim sredstava za službena putovanja, predlog je da se 20.000 eura prenese na ostale naknade, 4.600 eura za doprinose na teret poslodavca, a 2.000 na tekuće održavanje opreme. Za administrativni materijal, kako se navodi, predlaže se preusmjerenje na Vladu u iznosu od hiljadu eura.

“Navedena sredstva je potrebno preusmjeriti kako bi se platile pristigle obaveze, kao i one koje su u planu da budu realizovane do kraja godine, s obzirom na to da Kabinet predsjednika Vlade ne raspolaže dovoljnim sredstvima opredijeljenim budžetom za 2022. godinu”, piše u Prijedlogu Generalnog sekretarijata Vlade.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
KLEMENTINA
01.12.2022-11:19 11:19

Dosta si Damjanoviću bio SALONSKA ”.URVA” spao si na ULIČNU.