Utorak, 23 Aprila, 2024
Rubrika:

Još jedna vrijedna podrška Glavnog grada podgoričkim privrednicima uspješno se realizuje

Dobitnici podrške istakli su da je pitanju pomoć od velikog značaja za njihovo dalje poslovanje, naročito imajući u vidu da je doba pandemije, i da je značajno izmijenjen način života i rada svih nas

U toku je izrada 100 web sajtova, još jedan vid podrške Glavnog grada podgoričkim privrednicima, saopšteno je iz Glavnog grada.

Dobitnici podrške istakli su da je pitanju pomoć od velikog značaja za njihovo dalje poslovanje, naročito imajući u vidu da je doba pandemije, i da je značajno izmijenjen način života i rada svih nas.

Direktor Centra za informacioni sistem Džemal Lekić je kazao da je prioritet izrada sajtova, nakon koje će uslijediti obuka za buduće korisnike.

Podsjetio je da ova podrška obuhvata i zakup domena, kao i hosting za period od godinu dana i istakao da procijenjena vrijednost izrade sajtova iznosi oko 100.000 eura.

Kako podsjećaju iz Glavnog grada, tokom prethodne, ali i ove godine su realizovali niz aktivnosti, direktne finansijske podrške različitim društvenim grupama, preduzetnicima, početnicima u biznisu, ženama, poljoprivrednim proizvođačima i drugima.

“Takođe, kroz 4 paketa mjera brojne olakšice su dobili dominantno ugostitelji, taksisti, ljudi koji plaćaju komunalne i druge takse Glavnom gradu”, zaključuju iz Glavnog grada.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve