Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Još dvije nedjelje za podnošenje aplikacija za novi IPARD II javni poziv

''Svi zainteresovani i potencijalni aplikanti imaju mogućnost da u direktnoj komunikaciji sa zaposlenima Direktorata za plaćanje riješe sve svoje nedoumice i dobiju odgovore na sva pitanja''

Nakon niza konsultativnih radionica koje su realizovane u sklopu aktivnosti „Dani otvorenih vrata“, za potencijalne aplikante novog IPARD II javnog poziva za Mjeru 3 – Investicije u fizički kapital za preradu i marketing poljoprivrednih i proizvoda ribarstva, organizovanih prošle nedjelje u Direktoratu za plaćanja, i ove nedjelje se nastavlja sa istim aktivnostima.

“Svi zainteresovani i potencijalni aplikanti imaju mogućnost da u direktnoj komunikaciji sa zaposlenima Direktorata za plaćanje riješe sve svoje nedoumice i dobiju odgovore na sva pitanja, kako bi zajednički ostvarili što veću iskorišćenost dostupnih sredstava podrške”, saopšteno je iz Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

Podsjećaju, javni poziv je objavljen 06. februara 2023. godine i otvoren je za podnošenje aplikacija do 06. marta 2023. godine.

“Na raspolaganju je 5,56 miliona eura dostupne podrške, dok je iznos prihvatljivih troškova od 40.000 eura do 1.500.000 eura. Podrška kroz ovaj javni poziv namjenjena je isključivo nabavci specijalizovane opreme, mašina i uređaja za preradu, specijalizovanih vozila, te opreme za tretman otpada, zaštitu životne sredine i obnovljive izvore energije”, navodi se u saopštenju.

Dani otvorenih vrata na raspolaganju su svim zainteresovanim tokom čitavog trajanja javnog poziva. Pozivamo sve zainteresovane da uzmu učešće u ovoj aktivnosti, koja će, nadamo se svima pomoći da uspješnost i broj podržanih projekata bude što veći.

Adresa Direktorata za plaćanje je Moskovska 101, Podgorica. Tel: 020 672 007, 020 672 026, 067 205 790.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve