Četvrtak, 18 Aprila, 2024
Rubrika:

Javnost da se uključi u raspravu o Nacrtu Plana davanja koncesija za 2022.

Cilj ove rasprave je, kako je saopšteno, da se pribave komentari i sugestije građana, svih relevantnih institucija, predstavnika privrede, nevladinog sektora, kao i stručne javnosti, kako bi se tekst Nacrta Plana davanja koncesija unaprijedio prije donošenja od strane Vlade Crne Gore. Javna rasprava na ovu temu će trajati do 21. januara 2022. godine

Ministarstvo kapitalnih investicija uputilo je poziv javnosti da se uključi u Javnu raspravu za davanje koncesija za detaljna geološka istraživanja i eksploataciju mineralnih sirovina za 2022. godinu.

Iz tog resora podsjećaju da su, 28.12.2021. godine na sajtu ministarstva objavljeni detalji o Planu davanja koncesija za detaljna geološka istraživanja i eksploataciju mineralnih sirovina za 2022. godinu. Nacrt plana se može preuzeti putem adrese https://www.gov.me/clanak/poziv-na-javnu-raspravu-2.

“Ministarstvo kapitalnih investicija upućuje javni poziv građanima, državnim organima, mjesnim zajednicama, nevladinim organizacijama, pravnim licima i preduzetnicima i drugim zainteresovanim subjektima da se uključe u javnu raspravu i da svoje komentare, primjedbe, predloge i sugestije na Nacrt ovog Plana dostave Ministarstvu kapitalnih investicija u pisanoj ili elektronskoj formi, na adresu: Podgorica, Rimski trg br. 46, 020482218 ili na e-mail: [email protected]”, navodi se u saopštenju.

Cilj ove rasprave je, kako je saopšteno, da se pribave komentari i sugestije građana, svih relevantnih institucija, predstavnika privrede, nevladinog sektora, kao i stručne javnosti, kako bi se tekst Nacrta Plana davanja koncesija unaprijedio prije donošenja od strane Vlade Crne Gore. Javna rasprava na ovu temu će trajati do 21. januara 2022. godine.

“Na ovaj način, Ministarstvo kapitalnih investicija želi da pruži priliku svima, da se uključe u proces izrade ovog plana, kako bi se izbjegle bilo kakve nejasnoće vezane za dodjelu koncesija odnosno čitav proces učinio kako transparentnim tako i adekvatnim za ono što su potrebe privrede, zaštite životne sredine kao i građana Crne Gore”, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve