Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Javni poziv organima da se uključe u pripremu Strategije reforme javne uprave

Ministarstvo javne uprave uputilo je danas javni poziv organima, organizacijama, udruženjima i pojedincima da se uključe u početnu fazu pripreme Strategije reforme javne uprave u Crnoj Gori 2021-2025. i dostave svoje inicijative, predloge, sugestije i komentare

Ministarstvo javne uprave uputilo je danas javni poziv organima, organizacijama, udruženjima i pojedincima da se uključe u početnu fazu pripreme Strategije reforme javne uprave u Crnoj Gori 2021-2025. i dostave svoje inicijative, predloge, sugestije i komentare.

Ilustracija

Strategijom reforme javne uprave 2021-2025. će se na osnovu rezultata eksterne evaluacije o sprovođenju Strategije reforme javne uprave 2016-2020. definisati dalji pravci reforme javne uprave, oblasti i ciljevi reforme, indikatori uspjeha, način praćenja i sprovođenja strategije, kao i sva druga pitanja koja su od značaja za proces reforme javne uprave. Akcionim planom za period 2021-2022. će se definisati aktivnosti, nadležne institucije, rokovi, indikatori, kao i potrebna budžetska sredstva, izvori finansiranja i druga pitanja od značaja za sprovođenje strategije.

Konsultacije zainteresovane javnosti, u početnoj fazi pripreme Strategije reforme javne uprave u Crnoj Gori 2021-2025, trajaće 30 dana od dana objavljivanja ovog poziva.

Ministarstvo javne uprave će sve pristigle inicijative, predloge, sugestije i komentare evidentirati u Izvještaju o konsultacijama i objaviti ga na svojoj internet stranici i portalu eUprave, te dostaviti učesnicima konsultovanja.

Sve pristigle sugestije i komentari biće razmotreni prilikom pripreme Strategije reforme javne uprave u Crnoj Gori 2021-2025.

Svi zainteresovani za učešće u konsultacijama svoje inicijative, predloge, sugestije i komentare mogu dostaviti u pisanom (adresa: Rimski trg, br. 45, 81000, Podgorica) i elektronskom obliku (e-mail: [email protected] i ana.gojkovic @mju.gov.me).

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve