Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Janković: Sve bužetske jedinice da dođu u parlament i iznesu svoje stavove

''Ne želimo da vjerujemo da se bilo ko plaši transparentnosti planiranja budžeta za ovu godinu. Građani treba da znaju gdje ide njihov novac i šta mogu od njega da očekuju''

Savjetnik predsjednika Skupštine Crne Gore Vuk Janković kazao je da je razočaran pokušajem opstrukcije sjutrašnje konferencija o Prijedlogu zakona o budžetu Crne Gore za 2022. godinu, koja je sazvana na osnovu zaključaka Skupštine građana održane sa evropskim poslanicima i crnogorskim parlamentarcima.

On je istakao da žele da ohrabre sve bužetske jedinice da sjutra dođu u parlament i iznesu svoje stavove u odnosu na Prijedlog budžeta.

“U ime svake budžetske jedinice ima pravo da iznese svoje stavove po jedno lice u trajanju do tri minuta, ali niti jedno lice ne može govoriti u ime više budžetskih jedinica, niti u ime bužetske jedinice koju ne predstavlja. Ne želimo da vjerujemo da se bilo ko plaši transparentnosti planiranja budžeta za ovu godinu. Građani treba da znaju gdje ide njihov novac i šta mogu od njega da očekuju”, kazao je Janković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve