Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Jandreoski u Rijadu: Savladane lekcije nas uče da uvjek težimo višim ciljevima i novim tržištima koja su djelovala neosvojivo

Sa crnogorskom delegacijom u Rijadu je i doskorašnji državni sekretar u Ministarstvu kapitalnih investicija, Zoran Radunović

Delegacija Aerodroma Crne Gore, koju predvodi izvršni direktor Goran Jandreoski, predstavila je našu državu, njen turistički i privredni potencijal na Future-Aviation forumu koji se održava u Saudijskoj Arabiji, a kom prisustvuju predstavnici 139 država.

Sa crnogorskom delegacijom u Rijadu je i doskorašnji državni sekretar u Ministarstvu kapitalnih investicija, Zoran Radunović.

Forum, koji okuplja lidere iz javnog i privatnog sektora sa svih kontinenata, posvećen je unapređenju iskustva putnika, održivosti i oporavku avioindustrije nakon pandemije COVID 19.

“U svjetlu svih dešavanja koja su uzdrmala planetu u posljednje dvije godine, jačanje i unapređenje međunarodne saradnje je od krucijalne važnosti, bez obzira na biznis kojim se bavite. Pozitivna strana savladanih lekcija je da uvjek težite ka višim ciljevima i ka osvajanju novih tržišta koja su vam samo donedavno djelovala daleko i nepristupačno. Mijenjamo navike, a u korist cijele Crne Gore”, izjavio je Jandreoski.

Radunović je istakao da Crna Gora treba da očekuje pozitivne rezultate i sa tržišta Saudijske Arabije.

“Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo što prisustvujem Forumu, na kom Crnu Goru predstavljamo u najboljem svijetlu. Očekujem veoma pozitivne rezultate sa ovog, ali i drugih tržišta, i da će Crna Gora biti prepoznata kao jedna od nezaobilaznih turističkh destinacija”, poručio je Radunović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve