Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Jakić: Neistinite tvrdnje ministra Stijovića

''Za razliku od maćehinskog odnosa Ministarstva na čijem je čelu gospodin Stijović, uprava Opštine Šavnik uradila je zaista mnogo za svoje građane, što je i jeste njen zadatak''

Tvrdnja ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Aleksandra Stijovića o otuđenju vozila koje je taj resor ustupilo Opštini Šavnik, skidanju tablica i nezakonitom preregistravanju vozila od strane opštine nije istinita, tvrdi predsjednik ove opštine Jugoslav Jakić.

“Na uvid javnosti prilažemo dokument u kojem se vidi odgovor Opštine Šavnik na potraživanje istog, uz napomenu za one koji ne poznaju prava da u slučaju spora pravo svojine ne utvrđuje MUP-a i policija. Nije moguće ne zapaziti da se ista situacija desila i na Žabljaku i u Petnjici i da ministar Stijović prema tim opštinama nije imao odnos kao prema našoj“, kazao je Jakić.

“Jasno je da takav diskriminatorski odnos nečim izazvan. Mi vjerujemo da razlog leži isključivo u činjenici da Šavnikom upravlja DPS. Za ministra svih građana, gospodina Stijovića to je dovoljan razlog da Šavničani budu manje jednaki od drugih. Za razliku od maćehinskog odnosa Ministarstva na čijem je čelu gospodin Stijović, uprava Opštine Šavnik uradila je zaista mnogo za svoje građane, što je i jeste njen zadatak. Čudi samo što je, posebno kada se radi o poljoprivredi, to mnogo više od onog što je uradila Vlada i Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede. Ili ne čudi?“, ističe Jakić.

Kao odgovorna gradska uprava, poručuje da će Opština Šavnik nastaviti da radi ono što je njen primarni zadatak i svrha postojanja: biće i servis i podrška Šavničanima.

“I treći put pozivamo ministra Stijovića i Ministarstvo na čijem je čelu da nam se pridruži u toj misiji”, poručuje Jakić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve