Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

IRF daje dva miliona eura kredita Institutu Dr Simo Milošević

Ugovorom, koji su danas u Podgorici potpisale izvršne direktorice IRF-a i ISM, Irena Radović i Marina Delić predviđeno je izmirenje zaostalih plata zaposlenima, izmirenje zaostalih dugova prema dobavljačima, i završetak pripreme za otvaranje Druge faze

Investiciono-razvojni fond je odobrio dugoročni kredit za obrtna sredstva Institutu Dr Simo Milošević u iznosu od dva miliona eura, saopšteno je iz IRF-a.

“To je prvi kredit koji je odobrio novi Odbor direktora IRF-a, na čelu sa predsjednikom Velizarom Kaluđerovićem, nakon što je Vlada Crne Gore usvojila godišnji i finansijski plan za 2021. godinu”, poručuju u saopštenju.

Ugovorom, koji su danas u Podgorici potpisale izvršne direktorice IRF-a i ISM, Irena Radović i Marina Delić predviđeno je izmirenje zaostalih plata zaposlenima, izmirenje zaostalih dugova prema dobavljačima, i završetak pripreme za otvaranje Druge faze.

“Naime, isplatom ovog kredita stvoriće se neophodne pretpostavke za održavanje likvidnosti i adekvatnu pripremu sezone, za koju očekujemo da će biti na nivou koji će omogućiti nastavak uspješnog poslovanja ISM kao što je to bio slučaj prije pojave pandemije”, zaključuju iz IRF-a.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve