Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Intenzivna promocija Luštice Bay na međunarodnom tržištu

Od početka godine projekat je predstavljen na sajmovima nautike u Dizeldorfu i Dubaiju, te Internacionalnom umjetničkom festivalu i takmičenju „Zvijezde Albiona“, nedavno održanom u Londonu

Foto: Luštica Bay & Musica Nova

Međunarodna promocija Luštice Bay, najvećeg investicionog projekta u turizmu i izgradnji rezidencijalnih sadržaja u Crnoj Gori, intenzivirana je u prvim mjesecima ove godine učešćem na ekskluzivnim sajmovima nautike u Dizeldorfu i Dubaiju ali i prvom sponzorskom događaju van granica Crne Gore – Internacionalnom umjetničkom festivalu i takmičenju „Zvijezde Albiona“, u Londonu.

– Učešće na međunarodnom sajmu nautike Dubai International Boat Show /DIBS/ bilo je uspješno. Pažnju posjetilaca podjednako su izazvali Luštica Bay kao jedinstveni novi grad i svojevrsna održiva kosmopolitska zajednica otvorenog tipa na obali Jadrana, i Crna Gora kao turistička destinacija odnedavno u fokusu interesovanja ovog dijela svijeta, saopštio je Miloš Jeknić, iz odjeljenja prodaje Luštica Development.

DIBS je ove godine obilježio 25. godišnjicu i ponudio posjetiocima ne samo najelitnije proizvode iz jahting turizma, već i luksuzne brendove iz autumobilske industrije, proizvode nautičke opreme i druge robe i usluge vezane za svijet jahtinga i uopšte luksuznog život na moru.

Luštica Development bila je jedan od sponzora nedavno održanog takmičenja i umjetničkog festivala „Zvijezde Albiona“ koji okuplja mlade talentovane muzičare i plesače iz cijelog svijeta, naročito Velike Britanije i Rusije, pružajući im šansu da pokažu talenat, usavršavaju se, povezuju se i razvijaju umjetnički potencijal. Pored takmičenja Festival se sastoji od ekskurzija, radionica i koncerata.

– Na trodnevnoj reviji telanata učestvovalo je više od stotinu umjetnika svih uzrasta iz cijelog svijeta, od Brazila i Japana, do Španije, Grčke, Rusije, Velike Britanije i drugih. Luštica Development je podržala ove mlade talente i ujedno predstavila Lušticu Bay kao novu integrisanu turističku destinaciju ali i mjesto kulturnih događanja, saopštila je Kejt Paršina /Kate Parshina/ iz sektora prodaje Luštica Development.

Festival već četiri godine organizuje Musica Nova, Internacionalna muzička akademija koju je osnovala ruska pijanistkinja i pjevačica, Evgenia Terentieva, pod pokroviteljstvom Svjetske asocijacije scenskih umjetnika i uz podršku Ruskog kulturnog centra u Velikoj Britaniji. Sponzori događaja ove godine su bili studio Vinokurov i Luštica Bay.

Foto: Luštica Bay & Musica Nova

Uvođenjem niskobudžetnih avio kompanija na tržište Crne Gore i otvaranjem letova iz Mančestera i Londona ka Tivtu, Crna Gora postaje sve više interesantna destinacija za britansko tržište. Nedavna najava direktnih letova kompanije FlyDubai izmedju Crne Gore i zalivske države Ujedinjenih Arapskih Emirata otvara velike mogucnosti kada je trziste Bliskog Istoka u pitanju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve