Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Ilija Vukčević savjetnik Rada Miloševića

Vukčević je bio i predavač u visokoobrazovnim ustanovama, a nalazio se i na rukovodećim pozicijama u biznis sektoru

Savjetnik direktora Uprave prihoda i carina Rada Miloševića, za unapređenje i poboljšanje poslovnih procesa biće dr Ilija Vukčević, saopšteno je iz UPC.

“Vukčević je doktor pravnih nauka sa bogatim radnim iskustvom i respektabilnim profesionalnim referencama. Tokom proteklih skoro dvije decenije pokrivao je brojne funkcije u različitim oblastima u zemlji, ali i na međunarodnom nivou. Nalazio se na poziciji nacionalnog pravnog eksperta pri Savjetu Evrope u Strazburu i Institutu za javnu administraciju u Štokholmu, te savjetnika za pravna pitanja ministra finansija Crne Gore, a obavljao je i funkciju v.d. direktora Uprave za igre na sreću”, navode iz UPC.

On obavlja funkciju sudije Suda časti Privredne komore Crne Gore.

Vukčević je bio i predavač u visokoobrazovnim ustanovama, a nalazio se i na rukovodećim pozicijama u biznis sektoru.

“Iskustvom stečenim u zemlji i inostranstvu pokrivajući izuzetno odgovorne i zahtjevne pozicije, Vukčević će dati puni doprinos analizi postojećeg stanja u UPC, kreiranju prijedloga za unapređenje i implementaciju savremenih poslovnih procesa i ostvarivanju planova na daljem putu jačanja UPC kao snažne, pouzdane, moderne i proaktivne službe čiji kvalitet rada se reflektuje na brojne segmente funkcionisanja kompletne države”, zaključuju iz UPC.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve