Subota, 20 Aprila, 2024
Rubrika:

Ibrahimović: Ozbiljni i kredibilni investitori su dobrodošli

Kako je saopšteno iz resora, Ibrahimović se sastao sa Onurom Topacom, izvršnim direktorom kompanije INVEO i potpredsjednikom kompanije Anil Abbaka sa kojima je razgovarao o rezultatima dosadašnjeg poslovanja investitora na crnogorskom tržištu, ali i o planovima usmjerenim ka nastavku uspješne saradnje dvijeprijateljske zemlje

Ozbiljni i kredibilni investitori su dobrodošli, a unapređenje ekonomske i privredne saradnje su naš zajednički cilj, kazao je ministar kapitalnih investicija Ervin Ibrahimović u toku sastanka sa turskim investitorima.

Kako je saopšteno iz resora, Ibrahimović se sastao sa Onurom Topacom, izvršnim direktorom kompanije INVEO i potpredsjednikom kompanije Anil Abbaka sa kojima je razgovarao o rezultatima dosadašnjeg poslovanja investitora na crnogorskom tržištu, ali i o planovima usmjerenim ka nastavku uspješne saradnje dvijeprijateljske zemlje .

U fokusu srdačnog i otvorenog razgovora, kako se navodi, bili su tekući projekti iz oblasti energetike i saobraćaja i mogućnost o učestvovanju renomiranog turskog investitora u realizaciji istih, što bi bilo od velikog značaja za pospješivanje konkurencije i rezultiralo uspješnom implementacijom projekata koji su pred nama.

“Posebno me raduje činjenica da se zvanični sponzor crnogorske košarkaške reprezentacije. Ulaganjem u sport šaljemo jasnu poruku o važnosti unapređenja ovog ambijenta. Sa druge strane, drago mi je što smo otvorili teme o projektima u energetskom i sektoru transporta. Ozbiljni I kredibilni investitori su dobrodošli, a unapređenje ekonomske i privredne saradnje su naš zajednički cilj”, istakao je Ibrahimović .

Ministar se zahvalio uvaženom gostu na iskazanom intersovanju za unaprjeđenje saradnje, te “iskoristio priliku da ga pozove da se uoči narednog sastanka jasno definišu projekti i naredni koraci po osnovu praktične konkretizacije već dobre saradnje”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve