Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

HRS: Naš prioritet je ekonomski razvoj

"Za nas u HRS -u su razvoj energetike i saobraćajne infrastrukture važni preduslovi za ukupni privredni razvoj zemlje

Prioritet programskog djelovanja Hrvatske reformske stranke jeste ekonomski razvoj Crne Gore, koja će dovesti do porasta životnog standarda i stabilne socijalne politike, navode iz te partije.

Jovanović

“Za nas u HRS -u su razvoj energetike i saobraćajne infrastrukture važni preduslovi za ukupni privredni razvoj zemlje.

Uz turizam, koji će ostati jedna od najvažnijih grana privrede, neophodno je razvijati i poljoprivrednu proizvodnju baziranu na malim porodičnim gazdinstvima, ali i kroz mala i srednja preduzeća”, navode u saopštenju koje potpisuje Tanja Jovanović,.

HRS će, kako navodi, podržati razvoj konkurentnog i prilagodljivog prehrambeno-prerađivačkog i ribarskog sektora, temeljenog na sigurnosti hrane, zaštiti okoline i pridrodnih resursa.

“Zato ćemo se zalagati za razvoj moderne poljoprivredne proizvodnje koja će biti potpomognuta učinkovitijim, pravednim i dostupnim mjerama podrške, kao i povećanim udjelom novih naučnih i tehnoloških mogućnosti.

Podrška samozapošljavanju kroz razne programe edukacije, prvenstveno mladih, biće važan pravac djelovanja HRS-a kako bi se osposobili za produktivno i inovativno preduzetništvo”, poručuju iz te partije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve