Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Hotelijeri da ponude atraktivne turističke paket aranžmane

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore i nacionalni avio-prevoznik Montenegro Airlines, u saradnji sa Privrednom komorom Crne Gore su, shodno vanrednim okolnostima u kojima se odvija turistička sezona, pokrenuli akciju formiranja atraktivnih turističkih paket aranžmana u cilju pospješivanja turističkog prometa

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore i nacionalni avio-prevoznik Montenegro Airlines, u saradnji sa Privrednom komorom Crne Gore su, shodno vanrednim okolnostima u kojima se odvija turistička sezona, pokrenuli akciju formiranja atraktivnih turističkih paket aranžmana u cilju pospješivanja turističkog prometa.

Kako je saopšteno iz NTO, u pravcu podizanja konkurentnosti, Montenegro Airlines je za paket aranžmane ponudio promotivne cijene karata na svim raspoloživim linijama, koje važe samo uz vaučer za smještaj, za letove iz/za Sloveniju (Ljubljana), Austriju (Beč), Njemačku (Frankfurt, Dizeldorf, Hanover, od 3. avgusta i Minhen i Lajpcig), Francusku (Pariz, od 25. jula i Lion), Dansku (Kopenhagen) i Švajcarsku (Cirih).

“Imajući u vidu da je riječ o vanredno niskim cijenama povratnih avio karata, koje se kreću od 99 eura na liniji za Ljubljanu, pa do maksimalnih 164 eura na liniji za Pariz, sa uključenim svim taksama, pozivaju se svi zainteresovani hotelijeri u Crnoj Gori da kreiraju podjednako atraktivnu akcijsku ponudu usluga smještaja i boravka, kako bi NTO formirala i promovisala paket aranžmane, koji će biti dostupni za prodaju svim turističkim agencijama u Crnoj Gori i partnerima na ciljnim tržištima”, navodi se u saopštenju.

Potrebno je, dodaju u NTO, formirati jedinstvenu cijenu za boravak na bazi polupansiona ili punog pansiona koja bi važila za period do 1. novembra i poslati je na e-mail adresu [email protected] najkasnije do 10. jula.

“Za dodatne informacije kontakt osoba u NTOCG je Alijana Hećo tel: 068 64 11 63″, zaključuju u Nacionalnoj turističkoj organizaciji.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve