Petak, 19 Aprila, 2024
Rubrika:

Hodžić: Letovi Adria Airways-a će biti normalizovani u subotu

Od utorka svi letovi slovenačke avio kompanije Adria Airways otkazani su zbog finansijske situacije i otežavajućih okolnosti poslovanja u samoj kompaniji, potvrdio je direktor grupacije “Oki air” Orhan Hodžić, koja je inače zastupnik Adrie

Od utorka svi letovi slovenačke avio kompanije Adria Airways otkazani su zbog finansijske situacije i otežavajućih okolnosti poslovanja u samoj kompaniji, potvrdio je za Novu M direktor grupacije “Oki air” Orhan Hodžić, koja je inače zastupnik Adrie.

Orhan Hodžić

“Kompanija je prije tri godine privatizovana, malo su se oko nekih finansijskih tokova desili problemi. Juče je to otkazivanje letova produženo na četvrtak i petak i očekuje se normalizacija u subotu. Najnovija informacija je da će od subote svi letovi Adrie biti normalno uspostavljeni i saobraćaj se odvijati nesmetano”,  naglasio je on.

Upravo zbog te situacije, oni koju su kupili karte neprestano zovu ovih dana, kaže Hodžić, dodajući da će im novac biti vraćen.

“Nema nikakvih problema, kompanija će izaći u susret i svim putnicima omogućiti što refundaciju novca, što prerutiranje ne neke druge letove svih komapnija gdje Adria ima saradnju”, dodao je.

Kako prenose mediji, takva odluka kompanije je uticala na nekoliko stotina putnika koji su imali rezervisane letove.

IzvorNova M

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve