Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Golubović: U Srbiji kampanja protiv crnogorskog turizma

“I to je veoma opasno. Mi smo se oglasili tim povodom, i osuđujemo takav način jer tako prosto dolazi do nepotrebnih podjela. Nas raduje to da građani Srbije prepoznaju taj negativni PR da godinama unazad ide negativna kampanja prema Crnoj Gori, a opet, nama su u prvih top 5 gostiju upravo građani Srbije”, rekao je Golubović, uvjeren da će tako ostati

Direktor Centra za istraživanje i razvoj turizma Petar Golubović kazao je da se crnogorski turizam godinama unazad suočava sa negativnom kampanjom koja dolazi iz susjedne Srbije.

On je u Jutarnjem programu Televizije Crne Gore (TVCG) rekao da se pitanje otvaranja crnogorskih granica u Srbiji nakon stabilizovane epidemiološke situacije preslilo na politički teren.

“I to je veoma opasno. Mi smo se oglasili tim povodom, i osuđujemo takav način jer tako prosto dolazi do nepotrebnih podjela. Nas raduje to da građani Srbije prepoznaju taj negativni PR da godinama unazad ide negativna kampanja prema Crnoj Gori, a opet, nama su u prvih top 5 gostiju upravo građani Srbije”, rekao je Golubović, uvjeren da će tako ostati.

Petar Golubović

Sva politička prepucavanja, kako je pojasnio, trebalo bi posmatrati u svjetlu predstojećih izbora u Srbiji i kreiranje nekog fiktivnog spoljnog neprijatelja.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Blek Stena
04.06.2020-11:46 11:46

Zatvorite gostima iz Srbije granice i prepoznajete negativnu kampanju iz Srbije?! Pa za ovo koras da budes specijalno poremecen da izjavis