Elektroprivreda Crne Gore pokreće sedmi ciklus akcije “Podijelimo teret”, namijenjen svim kupcima iz kategorije “domaćinstva” koji duguju za utrošenu električnu energiju.

EPCG

“Podijelimo teret 7″ počinje 1. oktobra i trajaće do 31. decembra.

U tom periodu, sva domaćinstva kojima ističu Sporazumi iz akcije ”Podijelimo teret 5”, kao i sva nova domaćinstva koja žele da se priključe, svoje obaveze mogu izmiriti po izuzetno povoljnim uslovima, navode iz kompanije.

Akciji se mogu priključiti kupci iz kategorije “domaćinstva” uz neophodan uslov da su izmirili posljednja tri računa ili imaju kumulativnu uplatu koja pokriva taj iznos.

Domaćinstva koja se priključe akciji stiču pravo na brojne povoljnosti: otplata prethodnog duga u fiksnim mjesečnim ratama u iznosu od 20 eura, izuzeće od prinudnih metoda naplate dok se poštuje Sporazum, obustava obračuna zatezne kamate, dodaju iz EPCG.

Maksimalni broj rata na koji se može potpisati Sporazum je 22.

“Ukoliko je dug manji od 440 eura, broj rata se određuje tako što se iznos duga dijeli sa 20 eura (npr. dug od 320 eura kupac će otplaćivati u 16 fiksnih mjesečnih rata od 20 eura).

Takođe, svi kupci električne energije koji su isključeni sa mreže imaju pravo da se priključe akciji ukoliko plate posljednja tri računa i priključnu taksu u iznosu od 10 eura.

Kupci koji već imaju potpisan standardni Sporazum, mogu ga reprogramirati po ovom modelu, uz uslov da redovno izmiruju svoje obaveze po postojećem Sporazumu”, zaključuju iz EPCG.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve