U poslovnoj zgradi Elektroprivrede Crne Gore u Nikšiću danas je organizovano izvlačenje dobitnika drugog kola nagradne igre ZLATNI TIM UHVATI RITAM, u skladu sa Pravilima nagradne igre. Nagradna igra ZLATNI TIM UHVATI RITAM počela je 15. januara i trajaće do 31. maja, a odvija se u pet kola. Nagradna igra je organizovana za domaćinstva koji su članovi ZLATNOG TIMA, saopšteno je iz EPCG.

U bazi za izvlačenje dobitnika našlo se 173.666 domaćinstava, članova Zlatnog tima. Nagradni fond za drugo kolo je 150 umanjenja na računu od 50 eura.  110 umanjenja od 50 eura  izvlačilo se iz baze u kojoj su svi članovi Zlatnog tima, njih 173.666, a 40 umanjenja iz baze u kojoj su članovi Zlatnog tima koji koriste servis elektronski račun, kojih je bilo 14.742.

Proces izvlačenja nadgledala je komisija u sastavu: Milan Perović, predsjednik, iz fukcionalne cjeline Snabdijevanje, Jelena Ćeranić, član, iz Direkcije za informacine tehnologije i Eleonora Albijanić, član, iz Direkcije za ljudske resurske i korporativnu komunikaciju.

-150 umanjenja od 50 eura dobila su domaćinstva iz raznih crnogorskih gradova: Podgorice, Nikšića, Cetinja, Berana, Pljevalja, Bijelog Polja, Rožaja, Herceg Novog, Tivta, Kotora, Budve, Bara, Ulcinja,  Pljevalja, Mojkovca, Kolašina. Njima će se umanjenje od 50 eura automatski obračunati na narednom, martovskom računu. Sistem izvlačenja dobitnika organizovan je metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem – navodi se u saopštenju.

Spisak dobitnika može se pogledati na web sajtu www.epcg.com na linku: https://www.epcg.com/media-centar/saopstenja-za-javnost/jos-150-umanjenja-od-50-eura-za-clanove-zlatnog-tima, 21. marta u svim štampanim medijima biće objavljen spisak dobitnika – pretplatni broj i grad, a o dobitnicima se javnost može informisati i na našoj fejsbuk strani na kojoj je išao prenos izvlačenja uživo.

Iz EPCG podsjećaju da su ostala još tri kola nagradne igre, za koje će izvlačenja biti organizovano u upravnoj zgradi EPCG u Nikšiću u 09.45 h, i to za treće kolo 17. aprila, četvrto kolo 27. maja i peto kolo 19. juna.

-U naredna tri kola nagradni fond čini 150 umanjenja na racunu od 50 eura. 110 umanjenja izvlači se iz baze u kojoj će biti svi članovi ZLATNOG TIMA, a 40 umanjenja iz baze u kojoj su članovi Zlatnog tima koji imaju aktiviran servis elektronski račun – zaključuje se u saopštenju.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve