Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

Ekspert za stečaj došao sa biroa rada: Jovović novi v.d. direktor Aerodroma CG

Uvidom u biografiju novi vd direktora ovog važnog javnog preduzeća prethodno je bio 15 godina na Zavodu za zapošljavanje čekajući posao

Odbor direktora Aerodroma CG će na današnjoj sjednici konstatovati ostavku VD direktora Ane Lončarević, koja se na toj poziciji zadražala samo 20 dana, i na to mjesto imenovati Ognjena Jovovića, koji je trenutno član borda direktora ACG, potvrđeno je portalu Aktuelno.

Uvidom u biografiju novi vd direktora ovog važnog javnog preduzeća prethodno je bio 15 godina na Zavodu za zapošljavanje čekajući posao.

Jovović je rođen u BiH, osnovne studije je završio u Dubrovniku a postiplomske i magistarske studije na Fakultetu za hotelijerstvo u Kotoru.

Dok je bio na Zavodu za zapošljavanje bio je radno angažovan kao stečajni upravnik u AD Solana, AD Novi prvoborac – HN, AD Rada Bjelasica – BP, GP Primorje – Ulcinj, AD Elektrotehna – Podgorica, i prema njegovoj tvrdnji on je stečajni upravnik sa najvišim radnim iskustvom u tom zvanju u Crnoj Gori.

Radio je i na poslovima sudskih vještačenja ekonomsko- finansijske struke pokretne i nepokretne imovine. Jovović je takođe radio na poslovima procijenitelja ekonomske struke….

Za sebe u biografiji kaže da je principijelan, odgovoran, lojalan korektan i spreman na saradnju, stručan, iskusan, dobar organizator, pravedan, human, uporan i dokazan….te da nije nikada osuđivan.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve