Četvrtak, 25 Aprila, 2024
Rubrika:

Dragan Bokan menadžer godine

Direktor kompanije Voli Dragan Bokan kome je danas uručena nagrada za menadžera godine ocijenio je da je za dalju budućnost Crne Gore najvažnije graditi i razvijati kvalitetan kadar, kao i da treba dati šansu mladim ljudima da se ostvare kroz rad, edukaciju, kako bi oni bili nosioci budućih uspjeha i postali oslonac biznisa.

On je posebno naglasio da  se do uspjeha ne dolazi lako, niti uz pomoć prečica.

Na današnjoj svečanosti Asocijacije menadžera Crne Gore Bokanu je uručena nagrada za menadžera godine u velikim preduzećima i akcionarskim društvima. Bokan, koji je jedan od deset laureata za postignute rezultate tokom protekle godine, istakao je da je posebno počastvovan nagradom, jer je nagrada koja dolazi iz struke oduvijek od posebne važnosti.

“Priznanje Asocijacije menadžera doživljavam vrlo ozbiljno i obavezujuće i isto tako i emotivno. Često se postavlja pitanje kako zaslužiti ovako priznanje kako postati menadžer koji svojim rezultatima opravdava sve epitete moderne evropske organizacije. Siguran sam da svi ostvareni i uspješni menadžeri to znaju i neće vam reći ništa novo kada kažem da je ključna riječ odgovornost prema poslu, prema ljudima koje zapošljavamo, prema poslovnim partnerima, državi, porodici i na kraju i odgovornost prema sebi. Odgovornost da svi naši projekti budu zasnovani na realnim i moralnim osnovama”, jasan je Bokan.

izvor i foto: CdM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve