Srijeda, 24 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS Pljevlja: Rovčanin zamajava i vrijeđa inteligenciju građana Pljevlja

U toj partiji kažu da sama rekonstrukcija TE Pljevlja kasni zbog neznanja ali prije svega katastrofalnog ponašanja Rovčanina i njegovih ''Gigawat'' stručnjaka

Nikad kraja egzibicijama i folirantskom pristupu Demokrata i njihovog predsjednika u Pljevljima. Skoro dvije godine gospodin Nikola Rovčanin sa pozicije izvršnog direktora EPCG zamajava Pljevljake, i to sve u svrhu sticanja jeftinih političkih poena, saopšteno je iz Opštinsog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Pljevlja.

U toj partiji kažu da sama rekonstrukcija TE Pljevlja kasni zbog neznanja ali prije svega katastrofalnog ponašanja Rovčanina i njegovih “Gigawat” stručnjaka.

– Nemojte da se krijete iza izjava filozofa koji kada pričaju o toplifikaciji, saopšte da su srećni što nijesu ranije stvoreni preduslovi za nju, i u napadu ekstaze mlate praznu slamu. Kao eklatantan primjer šarlatanstva je priča oko UT uslova oko koje je Rovčanin prosipao maglu nezapamćenu na javnoj sceni. Vjerovatno u skladu sa svojim stručnim referencama i znanjem dotični direktor ucrtao je slobodnom rukom i flomasterom, a onda naručio video prezentaciju nove trase budućeg vrelovoda. I onda se sjetio da mu je za to potrebna i odgovarajuća dokumentacija. Optuživao, pisao, vrijeđao a na kraju… – ističe se u saopštenju.

U pljevaljskom DPS-u traže od Rovčanin da odgovori na pitanje za koju trasu je dobio UT uslove od nadležnog ministarstva?

”I ako imate imalo odgovornosti makar se izvinite ako ne onima koje ste pokušali da uvrijedite onda građanima, koje ste zamajavali sa vašim besmislicama. Ako vi ne odgovorite mi ćemo”, zaključeno je u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve