Petak, 29 Marta, 2024
Rubrika:

Đurović: Poziv građanima Srbije da zajedno oborimo rekord i budemo bolji od 2019.

Ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović na otvaranju festivala ''Manifest'' u Beogradu

Ovu priliku koristim da vas, sve građanke i građane Srbije pozovem da vi nama pomognete i pozivam vas da zajedno oborimo rekord i budemo bolji od 2019., kazao je ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović na otvaranju festivala “Manifest” u Beogradu.

“Ja sam ovdje da iskažem svoje dvostruko zadovoljstvo i jedan poziv. Veoma sam zadovoljan što nakon dvije godine Covid-a ovaj festival se vraća u punom sjaju i na novoj lokaciji”, kazao je Đurović u obraćanju.

Siguran sam, poručuje ministar, da neće samo nastaviti ovu dosadašnju tradiciju, “već da će iz godine u godinu biti i sve bolji”.

“Drugo moje zadovoljstvo leži u činjenici da je Crna Gora partner od prvog festivala Manifest i siguran sam da ćemo u narednom periodu i u narednim godinama biti dio Manifesta i prezentovati turističku ponudu Crne Gore”, naglasio je Đurović.

Kako je rekla direktorica NTO Srbije, konstatuje ministar,  “mislim da mi sada svi negdje takmičimo za 2019. godinu”.

“Ja bih želio sve, iz Crne Gore da pozovem da pomognemo Srbiji da dođu i da doprinesu da 2022. bude 2019. Ali ovu priliku koristim da vas, sve građanke i građane Srbije pozovem da vi nama pomognete i pozivam vas da zajedno oborimo rekord i budemo bolji od 2019”, istakao je Đurović.

U ovom trenutkum, prema njegovim riječima, “smo za tri odsto bolji nego 2019. godine”.

“Razlog da dođete u Crnu Goru ima puno: Ada Bojana, Budva, Kotor, Boka, Prokletije, Kolašin, durmitor. Razlog da dođete u Crnu Goru je sama Crna Gora. Dobrodošli”, zaključio je Đurović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve