Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Đurašković: Posebni uslovi za ugostitelje diskriminacija

''Definisanjem četiri uslova za ulazak u objekte i za zaposlene na ionako deficitarnom tržištu radne snage u ovom sektoru dovodi u pitanje opstanak najvećeg dijela ugostitelja u Crnoj Gori''

Socijaldemokratska partija podržava inicijativu Udruženja ugostitelja kojom se traži preispitivanje novih zdravstvenih mjera koje u dobroj mjeri otežavaju rad ugostiteljskih objekata, ocijenio je Nikola Đurašković potpredsjednik SDP-a.

“Definisanjem četiri uslova za ulazak u objekte i za zaposlene na ionako deficitarnom tržištu radne snage u ovom sektoru dovodi u pitanje opstanak najvećeg dijela ugostitelja u Crnoj Gori. Posebni uslovi za ugostitelje predstavljaju diskriminaciju i ugrožavanje Ustavom zagarantovanih prava”, poručuje Đurašković.

Poziva IJZ i Savjet za borbu protiv koronavirusa da u komunikaciji sa Udruženjem ugostitelja izvrše korekciju mjera kako bi ugostiteljstvo, koje je u korona krizi najviše pogođeno, nastavilo da funkcioniše.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Đurašković: Posebni uslovi za ugostitelje diskriminacija – CG Vijesti
01.08.2021-11:48 11:48

[…] Aktuelno […]

KLEMENTINA
01.08.2021-12:26 12:26

Kako ove iz IJZ-lja nije sramota da donose bilo kakve ZABRANE kad na PLAŽAMA nema ĐE IGLA PANUTIMora da je to ministar finansija,kao EKSPERT izmislio metod da se na plažama u neposrenom kontaktu ljudi ne mogu inficirati samo u objektima đe je mogućnos u onosu na plaže gotovo nemoguća. Velika je stvar kad je neko E S P E R T možda i unovči I Z U M za DOBROBIT države.